Az Elme Tréner szoftver egy nagyszerű eszköz az önfejlesztéshez.

Viszont nem helyettesít semmilyen orvosi kezelést!

Ha bizonytalan vagy abban, hogy használhatod-e a szoftvert, mert valamilyen idegrendszeri, pszichés, mentális problémád van, esetleg epilepsziás vagy stb…, mindenképpen kérdezd meg a kezelő orvosodat!.

Fontos: A szoftver működéséhez szükséges aktuális kód minden nap ÉJFÉLKOR LEJÁR  és az új, aktuális kód az ” aktuális kód ” menüpontban ingyenesen elérhető. Bővebb info a SEGÉDLETEK menüpontban.

 

Az Elme Tréner szoftver letöltése, használata 
a Felhasználói licencszerződés 
egyértelmű elfogadását jelenti.

Letöltési és használati útmutató

 1. Szia, én minden nap használom a szoftvert, van amikor csak fél órát, mert nem tudok a több időt a gép előtt lenni. Jó lenne, ha okostelefonon is tudnám használni.
  Nagy Ági Bp.

  1. Kedves Ági!
   Köszönöm a hozzászólásod. Örülök, hogy minden nap használod a szoftvert. Tervbe van véve okostelefonos variáció is, de előtte egy másik alkalmazás készül. Egy tipp, próbáld ki, hogy egyszerre csak 1 megerősítést használj, amihez egy kézmozdulatot társíts / pl. amikor felvillan a megerősítésed, a mutató és a hüvelyk ujjadat érints össze / és napközben, amikor nem vagy gépnél, alkalmazd többször ezt a mozdulatot. További sok sikert kívánok.

 2. Én egyáltalán nem hittem a tudatalatti befolyásolhatóságában, de a weboldalon megnéztem a videókat és nagyon elgondolkodtatott. Utána olvasgattam a neten, rengeted információt találtam erre vonatkozóan. Elhatároztam, hogy letesztelem magam, pl. vásárlásoknál tudatosan figyelni fogom a reakcióimat. Pl.: megálltam a mosószereknél és végignéztem a márkákat. Legnagyobb meglepetésemre szinte egyből beugrott, hogy melyik mosószernek mi a reklám szövege. Szemem előtt lepergett a reklámokból ismert kép és szöveg ott a polc előtt.
  Úgyhogy elhatároztam, hogy letöltöm és minden nap használni fogom ezt a szoftvert.

  Köszönöm a készítőknek, hogy elérhetővé tették ezt a szoftvert, már 3 hete rendszeresen használom és az ismerőseimnek is ajánlom.

  Hajdúné Erika

  1. Kedves Erika, köszönöm szépen a hozzászólásod és a szoftver ajánlását másoknak. A blog oldalon egyszerű, gyors technikákat találsz, ami további segítséget ad a fejlődésedhez. További sok sikert kívánok.

 3. Üdvözlöm. Én is letöltöttem és rendszeresen használom a szoftvert. A szoftver tökéletesen működik, a problémám viszont az, hogy a családban nem csak én használom a szoftver, így minden egyes alkalommal, amikor én vagyok a gépnél, újra meg kell keresnem a megerősítéseimet a kategóriákon belül. Meg lehetne oldani, hogy számozva legyenek a megerősítések? Így könnyebben és hamarabb megtalálható lenne.
  Köszönettel:
  Harangozó Zoltán

  1. Kedves Zoltán, köszönöm az észrevételét. A szoftver készítésénél erre nem gondoltam, hisz saját célra készült és csak én használtam. Amennyiben sikerül valamilyen megoldást találni erre, akkor a szoftvert frissített formában újra le lehet tölteni. Az ” aktuális kód ” oldalon lesz feltüntetve a frissített változat letölthetősége. További sok sikert kívánok.

 4. Szia, szuper jó a szoftver. Amikor a gépen dolgozok, mindig használom. Köszönöm a lehetőséget, hogy letölthettem és használhatom. Én is ajánlom az ismerőseimnek. Köszönettel: M.Éva Zalaegerszeg

  1. Kedves Éva, köszönöm szépen a hozzászólásod és a szoftver ajánlását másoknak. A blog oldalon stresszoldó technikákat és önfejlesztő módszereket ismerhetsz meg, ami további segítséget nyújt a fejlődésedhez.
   Sok sikert kívánok.

 5. Nagy örülök ennek a szoftvernek, rendszeresen használom. Ajánlom mindenkinek. Én saját megerősítéseimmel használom. Köszönettel: Varga Lászlóné

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.